Скочи на садржај

НАЈБОЉЕ У ТЕСТУ ИПТВ УСЛУГА

Најбоља ИПТВ услуга

Најбоља ИПТВ услуга је нешто што смо одредили откако смо преузели и покренули ову веб страницу, а никада раније није била толико важна. Данас постоје стотине различитих услуга које можете изабрати, од којих су неке добре, а друге су сајтови за превара. Наш победник теста најбољег у тесту ИПТВ у години. Ове године смо изабрали да имамо исти иптв сервис као и прошле године, јер у Србији још увек нема правог изазивача.

Најбоља ИПТВ услуга

НАЈБОЉИ И НАЈЈЕФТИНИЈИ ИПТВ УСЛУГА

Definitivno najpovoljnija IPTV usluga trenutno

Najpovoljnija IPTV usluga koju možete kupiti trenutno je preko Fiverr. Košta vas 14,58 evra za 1 mesec, 24,30 evra za 6 meseci i 34,02 evra za pretplatu od 12 meseci, i ne morate da brinete o plaćanju Bitcoinom i drugim čudnim metodama plaćanja.

Međutim, budite oprezni kada nabavljate VPN uslugu od NordVPN, jer iako je lako izvršiti kupovinu, to je manje sigurno za vas kao klijenta. Zato je važno da dobijete takvu zaštitu kako niko ne bi video da koristite IPTV uslugu. Koštaće vas nekoliko stotina evra više godišnje, i ukupno sa zaštitom iznosiće oko 800 evra godišnje za IPTV + VPN zaštitu od NordVPN, što je vrlo povoljno!

Osim toga, smatramo da je ovo veoma dobra opcija za one koji žele jednostavan i siguran način za kupovinu svoje IPTV pretplate. Mana koju vidimo sa ovom opcijom je da ne možete gledati emisije u 4k rezoluciji. Međutim, dostupne su standardna HD/Full HD rezolucija. Verovatno je to razlog zašto mogu prodati svoju pretplatu znatno jeftinije od drugih usluga, budući da njihovi serveri ne moraju biti toliko snažni, što im štedi novac!

Kada kupite pretplatu od njih, dobijate takozvanu m3u-link / m3u-kod koju unesete u IPTV aplikaciju na mobilnom, tabletu, Smart TV-u. Tada dobijate sve TV kanale, serije i filmove koje možete gledati. Veoma fleksibilno!